Προφίλ

Προφίλ

Η εταιρεία ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2005 έχοντας  ως κύριο αντικείμενο την παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία βρώσιμων ελιών. Στοχεύοντας πάντοτε σε καλύτερο μέλλον αλλά και πιστεύοντας σε αυτό, κατασκευάσαμε με κέφι και μεράκι μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, όπου τα προϊόντα της ελιάς παράγονται σε όλες τις συσκευασίες που απαιτεί η μοντέρνα αγορά.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα Σήμαντρα Χαλκιδικής και αποτελούνται από τον αποθηκευτικό χώρο συγκέντρωσης της ελιάς, το εργοστάσιο επεξεργασίας και τα γραφεία της εταιρείας. Στην ίδια περιοχή καλλιεργούνται και οι ελιές που εμπορευόμαστε από παραγωγούς που σέβονται το προϊόν και το περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει πλέον την δυνατότητα να παράγει πολλά προϊόντα που αφορούν την ελιά και ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στην κατανάλωση όλους τους τύπους της ελληνικής ελιάς: τη μοναδική ποικιλία Καλαμών, την υπέροχη Μαύρη φυσική ελιά και την εύγευστη Πράσινη ελιά σε όλους τους τύπους και ποικιλίες.

Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι κυρίως εξαγωγική, με ευρύ πελατολόγιο σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως  επίσης και στην παγκόσμια αγορά.